28
05/2016
Nálunk is ritkán van ahhoz képest, hogy mennyire izgalmas ételeket lehet készíteni belőle. Összességében pedig nagyon elhanyagoljuk a sárgarépát.
27
05/2016
Ez nem túl bonyolult sütemény - jegyezte meg Krmpl, miután végignézte, hogy kinyújtottam a tésztát, megkentem lekvárral, megszórtam a töltelékkel és visszahajtogattam a tészta széleit.
26
05/2016
Elég összetett a cím, majdnem minden benne van. Azon túl, hogy nem békából készül, csak az alakja miatt nevezik - csúfolják? - így a lombardok egyik kedvenc street foodját. Becsületes neve: sciatt, és pálinkás sörtésztában sütött sajtot jelent Olaszországban bitto-t rejtenek bele, itthon ami akad.…
25
05/2016
Fotó: Krumpli Béla
Hát természetesen meg lehet tölteni. Nem csak az eredeti főzött krémmel, hanem mindenféle színessel. Édessel, sóssal.
24
05/2016
Gyümölcskenyeret képzeljetek el, amelybe nincs hozzáadott cukor, a datolya és agavé szirup pont elég édessé teszi. Laktóz sincs benne Nem száraz, hosszú ideig eláll, tízóraira, uzsonnára tökéletes.