25
11/2017
0

Ettetek már vörösáfonyás krumplipürét?

A krumplipürét két dolog miatt érdemes ízesíteni: egyrészt akkor is finom lesz, ha éppen íztelen krumplit fogott ki az ember, másrészt kell a változatosság, nagyon izgalmas ízkombinációkat kapunk, ha belekeverünk mondjuk egy kis áfonyát.

22
11/2017
0

Kardamomos datolyatorta csokoládékrémmel

Lassan elkezdem karácsonyi szemmel keresgélni a recepteket. Mindent nem próbálok ki, de ha olyan valamit készítek, amit akár az ünnepi asztalon is el tudok képzelni, megjegyzem. Szerencsés esetben:)

19
11/2017
0

Toszkán paradicsomos zúza

Eddig azért ettünk zúzát, mert nagymamának volt egy zúzapástétoma, amit immár húsz éve próbálunk rekonstruálni. Eddig nem sikerült, pedig nem hinném, hogy nagyon messze vagyunk az eredetitől.

17
11/2017
8

Egy hónap nejlonzacskó és nejlonszatyor nélkül. Lehetetlen?

fotó: unsplash.com Azt veszem észre, hogy általában minden szülő aggódik, hogy milyen óvodába, iskolába, magánórára, sportra, egyetemre járjon a gyereke, hogy a lehető legjobban érvényesüljön majd. Az viszont már jóval ritkábban kérdés, hogy azért mit tesznek, hogy picit is könnyítsenek a Föld…

16
11/2017
0

Sültaprikás karfiolleves pirított szezámmaggal

Imádok fehér leveseket főzni, ehhez képest egy sincs a Paszulyon. Zellerből, fehérrépából, karfiolból szoktam készíteni.

süti beállítások módosítása