12
02/2012
Fotó: Krumpli BélaSokszor kísérletezem, és sokszor játszom.Mostanában eljátszadozom például a gondolattal, hogy mi lenne, ha elfelejtenénk a kristálycukrot. Mert nem egészséges, mert hizlal, mert egészen hosszú ideig cukor nélkül is jól elvoltak az emberek.Amikor ezen gondolkodom,…
11
02/2012
Fotó: Krumpli BélaÍrhatnám, hogy egyáltalán nem érdekel a Valentin nap, dehát pont ez a bejegyzés árulkodna arról, hogy ez nem igaz. Meg az a kettő, amit ezen kívül a témában akarok írni.Szóval a Valentin nap igenis érdekel. Mert ilyenkor nagyon aranyos ajándékokat szoktam…
09
02/2012
Fotó: Krumpli BélaAzt vettem észre, hogy a Paszulyra pont azok az ételek nem kerülnek fel, amelyekből kiderülne, hogy egy-egy időszakban milyen alapanyagból eszünk a legtöbbet.Idén télen például sokkal több sütőtököt ettünk mint korábban. Igen ám, de általában az történik,…
08
02/2012
Forrás: Krumpli BélaAz ilyen alaprecepteknél nem is szoktam tovább keresgélni: ha benne van a Szakácsok könyvében, onnan elkészítem, annál jobbat úgysem biztos, hogy találok.A pita is ide tartozik, ezen nincs túl sok variálási lehetőség. A kelesztési idővel lehet játszani. Mert…
07
02/2012
Fotó: Krumpli BélaA hummus (humusz) egy viszonylag egyszerű étel. Van benne csicseriborsó, szezámpaszta, olaj, citrom és só, esetleg fokhagyma. Az ember azt gondolná, hogy kis eltérések lehetnek ugyan két hummus között, de ha egyszer megkóstoltuk, nagy meglepetések már nem…