14
11/2013
8

Kecsege szegfűgombával és petrezselymes vajjal

Fotó: Krumpli Béla Szóval a kecsegét azért vásároltam meg, mert Csenge mellettem állt, és mondta, hogy milyen finom, mert olyan vicces volt a hal feje, és mert a pultban hevert két szép példány. Fejemben recept semmi, a szakácskönyveimre meg az internetre számítottam nagyon.…

13
11/2013
3

Hol vásároltok minőségi édesvízi halat Budapesten?

Fotó: Krumpli Béla Viszonylag rendszeresen jelennek meg riogató cikkek arról, hogy ötven év múlva nem lesz hal az óceánokban, tengerekben. Hogy a magyarok mennyire kevés halat fogyasztanak, pedig az mennyire egészséges, a megfelelő mennyiségű Omega 3 bevitele nélkül csoda, hogy…

12
11/2013
0

Citromkrémes diós tekercs illatos eperkompóttal

Fotó: Krumpli Béla Hálaebéd desszertje volt ez. Azért voltunk hálásak, mert két barátunk nagy önfeláldozást tanúsítva egy fesztiválon átbulizott éjszaka után hajnalban felkelt, és sorba állt, hogy színházjegyet szerezzenek aznapra. Ezúton is, és mindig köszönjük Joe és Lalya:)

11
11/2013
0

Paradicsomos bivalypaszuly

Fotó: Krumpli Béla Erdélyben a nagy szemű babot bivalypaszulynak nevezik. Nyilván szokás kérdése, de nekem jobban tetszik, jobban illik a nagy, kövér, erőtől duzzadó szemekhez.Sokkal kifejezőbb, mint az udvarias, lóbab elnevezés. Nem túl elterjedt babfajta, a hüvelye hamarabb…

· 1 trackback
süti beállítások módosítása