22
11/2008
0

Összefoglaló: kicsit konyha, kicsit más

Amit meg kell jegyeznem a hétből:A jó kés abban különbözik minden más vágószerszámtól, hogy vág. Mindent. Azonnal. A hatalmas sütőtököt, a csirkét, a birsalmát. Előtte és/vagy közben nem kell megfenni. Még nem szoktam hozzá, így minden nap meglepődöm, amikor gond nélkül…

19
11/2008
2

A düsseldorfi piac

Csak néhány kép. A salátás pultokról azért, mert ezek közül nyilván sok megteremne itthon is, és biztosan igény is lenne rá. Az ehető virágokról, mert magam is meglepődtem a színkavalkádon. Távolról sem fotóztam le mindent, inkább csak néztem.Valami miatt sokkal nagyobbat…

18
11/2008
0

Nagy találkozások: az articsóka és én

Bár a konyhában nem szoktam félni – kivéve mostanában, amikor Krmpl a kezébe veszi az új késeket, és vág mindent, ami a kés útjába kerül, ha éppen az ujja az, akkor azt – az articsókával eddig nem mertem próbálkozni. Riasztónak tűntek azok a leírások, ahol szúrós…

17
11/2008
16

A gasztroblogger bőröndje

Ezeket rejtette hazafele a kofferem. Erre lehet azt mondani, hogy nem normális, nekem – bár nagyon nem szeretek cipelni – most eszembe sem jutott, hogy közel húsz kilót húzok magam után, és mindkét vállamon lóg még egy-egy táska:)A képeken látható dolgokat - néhány…

süti beállítások módosítása