20
08/2017
0

Örömfőzés Kolozsváron: beszámoló és receptek

Az egyik legjobb ötlet volt ismét benevezni az Örömfőzésre a Kolozsvári Magyar Napokon, kívánom, hogy mindenkinek adasson meg az az öröm és szeretet, ami mi kaptunk az ottlétünk alatt.

17
08/2017
0

Nyári báránysült oregánóval

Idén nem kértünk húsvéti bárányt, amit hagyományosan édesapa szerez be, majd elküldik nekünk Budapestre. Ökológiai lábnyoma ezzel jelentősen megnő, viszont biztos, vagy legalábbis azt hisszük, hogy ha szopós bárányként árulják, akkor valóban nem evett még füvet.

16
08/2017
0

Tört kukorica sóskával – a nyár slágere

Túl vagyok életem első teljesítménytúráján, klassz volt nagyon. Most az a terv, hogy megyek máskor is, de csak gyalogolni. Terepen biciklizni továbbra sem szeretnék, annál rosszabbat keveset tudok elképzelni, mint felfele tekerni. Pedig soha nem próbáltam, de láttam mások arcát:)

15
08/2017
0

Magyarok amerikai luxuséttermek élén

­ Fotó: Tony Cenicola/The New York Times A világhírű New York-i, The Four Season éttermet évtizedeken keresztül két magyar vezette: Kövi Pál, akit szakácskönyve révén itthon is többen ismernek, valamint Margittai Tamás. Kövi 1996-ban elhunyt, Margittai Santa Fében él. 

süti beállítások módosítása