20
08/2017
Az egyik legjobb ötlet volt ismét benevezni az Örömfőzésre a Kolozsvári Magyar Napokon, kívánom, hogy mindenkinek adasson meg az az öröm és szeretet, ami mi kaptunk az ottlétünk alatt.
17
08/2017
Idén nem kértünk húsvéti bárányt, amit hagyományosan édesapa szerez be, majd elküldik nekünk Budapestre. Ökológiai lábnyoma ezzel jelentősen megnő, viszont biztos, vagy legalábbis azt hisszük, hogy ha szopós bárányként árulják, akkor valóban nem evett még füvet.
16
08/2017
Túl vagyok életem első teljesítménytúráján, klassz volt nagyon. Most az a terv, hogy megyek máskor is, de csak gyalogolni. Terepen biciklizni továbbra sem szeretnék, annál rosszabbat keveset tudok elképzelni, mint felfele tekerni. Pedig soha nem próbáltam, de láttam mások arcát:)
15
08/2017
Fotó: Tony Cenicola/The New York Times
A világhírű New York-i, The Four Season éttermet évtizedeken keresztül két magyar vezette: Kövi Pál, akit szakácskönyve révén itthon is többen ismernek, valamint Margittai Tamás. Kövi 1996-ban elhunyt, Margittai Santa Fében él.