20
07/2012
3

Padlizsán-sütő alkalmatosság

Fotó: Krumpli Béla

Konyhám egyik legpraktikusabb darabja.

Apukám fejlesztése, különösen hasznos lehet azoknak, akik nagyon szeretik a padlizsán(kréme)t, de nincs kertjük, ahol megsüthetnék.

A tepsire kifolyó és ráégő létől még a füstös íz is meglesz. Arról nem is beszélve, hogy a héja viszonylag egyben lejön. Amit, ha a nyílt lángon sütjük, gyakorlatilag morzsánként kell leszedegetni.

És persze a tűzhely is makulátlanul tiszta marad - feltéve, ha makulátlanul tiszta volt a sütés kezdete előtt is. Nálunk éppen hússütés után készült a fotó, amúgy természetesen az esetek döntő többségében a tűzhely tiszta:)

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr465593546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sedith 2012.07.20. 15:35:59

Ez jó! Mi kinn is általában pléhen szeretjük sütni. Tényleg egyszerűbb úgy a pucolása.:)

4Gyerek 2012.07.20. 18:30:30

ez tényleg ötletes azoknak akinek nem adatik meg (avagy csak nagyon nehezen) a szabadban sütögetés

Mindennapi Manna 2012.07.23. 11:57:23

És azért elég sokaknak nem adatik meg. Bár próbálkoztam azzal, hogy vegyünk faszenes grillsütőt, és akkor a körfolyosón sütögethetném. A harmadikon:)
süti beállítások módosítása