07/20123
Padlizsán-sütő alkalmatosság
Fotó: Krumpli Béla
Konyhám egyik legpraktikusabb darabja.
Apukám fejlesztése, különösen hasznos lehet azoknak, akik nagyon szeretik a padlizsán(kréme)t, de nincs kertjük, ahol megsüthetnék.
A tepsire kifolyó és ráégő létől még a füstös íz is meglesz. Arról nem is beszélve, hogy a héja viszonylag egyben lejön. Amit, ha a nyílt lángon sütjük, gyakorlatilag morzsánként kell leszedegetni.
És persze a tűzhely is makulátlanul tiszta marad - feltéve, ha makulátlanul tiszta volt a sütés kezdete előtt is. Nálunk éppen hússütés után készült a fotó, amúgy természetesen az esetek döntő többségében a tűzhely tiszta:)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.