04
12/2011
4

Túrós puliszka otthon gyúrt juhtúróból, szalonnával

Fotó: Krumpli BélaIsmét eljött a pillanat, amikor muszáj volt már felhasználnom valamennyit a fagyasztóban felhalmozott túrókból. Minden évben ez van, csak gyűjtöm-gyűjtöm, sajnálom feldolgozni, mintha nem magunknak készíteném el...A túrók jelentős része Szárhegyről…

30
11/2011
0

Segal Viktor: Ízek és formák

Minden egyes alkalommal, amikor szakácskönyv kerül a lakásba, megfogadom, hogy az volt az utolsó. Majd mindig megszegem ezt a fogadalmam. Most éppen hat hazai szerző művére vagyok kíváncsi.Az, hogy Segal Viktor zseniális, nem kérdés. Az sem újdonság, hogy a második könyve is tele…

28
11/2011
8

A hagymaleves lelke

Fotó: Krumpli BélaEz volt az első olyan étel, amelyből magam kísérleteztem ki, hogy melyik változatot szeretem a legjobban. Addig főztem, míg fel tudtam állítani néhány szabályt, ezeket a hagymalevesnél a mai napig tartom.Pedig akkoriban még nagyon sok mindent nem tudtam…

süti beállítások módosítása