11
11/2010
Fotó: Krumpli BélaA Márton napi ebéd részeként készült ludaskása helyett lúdrizottó. Hogy legyen valami új, de az ízek hagyományosak maradjanak, és ne sült libacomb kerüljön az asztalra.A rizottótól ugyan sok helyen írnak, mint riasztóan bonyolult ételről, elkészítése…
09
11/2010
Fotó: Krumpli BélaIlyen libaleves nincs, churut leves lenne a neve, de aki nem találkozott korábban vele, annak annyira furán hat a neve, hogy jobb is, ha elhagyom. Maradok az örménynél, mert az elvarázsolja az embereket, és mire a hozzávalók között felmerül a churut, már nem is…
08
11/2010
Fotó: Krumpli BélaLibanapot tartottunk, megelőlegezve a Márton napot. Egyrészt mert tavaly étteremben próbálkoztunk, és hát nem volt jó, másrészt Márton napján máshol vacsorázom, és ha jól értesültem, ott nem is lesz lúd.Kicsit kacérkodtam az ötlettel, hogy a desszertbe is…