09/20105
Gasztrobloggerek a Goubán - beszámoló
Szombat este meg voltam győződve, hogy soha többé sehova nem akarok menni a süteményeimmel, a fenének kell ez az izgalom. Vasárnap hajnalban, amikor kitaláltam, hogy teszem ki az asztalra, már ismét kerek volt a világ. Attól kezdve pedig, hogy elindultunk a Goubára, nem volt megállás: süteményt hordtunk, asztalt rendeztünk, majd észre sem vettünk, és már el is fogyott az első sütemény, aztán a második, majd már alig volt valamink. Három után pedig megérkezett Fakanál, és felvásárolta a maradék készleteinket. Éva, ezúton is köszönjük, igazán nagyon-nagyon jófejség volt a részedről:)
Az asztalunk a Grenadine-design munkája volt.
Mert annyira belejöttünk, hogy ameddig tart a szép idő, mi ott leszünk.
További beszámoló itt.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Judit 2010.09.06. 13:53:00
fakanal 2010.09.06. 14:27:23
Egy jó(?) tanács, ha elfogadod: a milliomos szelet - ha viszel legközelebb is, és szerintem érdemes lenne - nagyon töményen édes, szerintem ha csak a mostani szelet kétharmadára, felé vágod, pont akkora darabokat kapsz, amiket jól esik megenni egyszerre.
Mindennapi Manna 2010.09.06. 14:32:21
Fakanál: köszönöm! Még nem dőlt el teljesen, hogy mit viszek. Hajlok arra, hogy a sós karamell marad, de most másba csomagolva. És azért de, jófejség volt a javából, de ezen ne vesszünk össze:)