11
02/2009
Nem szeretem a bolti felvágottakat. Nem csak enni, hanem megvásárolni sem nagyon tudom. Annyi rettenetes történetet hallottam arról hogyan készülnek különféle porokból a hústól megkülönböztethetetlen szalámik, kolbászok, felvágottak, hogy rájuk nézek, és elmegy a kedvem a…
10
02/2009
Gyors, egyszerű, és nagggggyon finom. Állítólag jönnek még hidegek, kell valami, ami tartja a lelket az emberben. Nem csak a sütő melegéről beszélek, hanem az illatról is, ami a lakást elárasztja.Szerintem, ha vendégeket várunk, akkor is nyugodtan be lehet vállalni. Akár csak ezt…
09
02/2009
A napokban valaki kétségbeesve szerette volna megtudni, hogy milyen növény a paszuly. Jól elcsevegett a googleval, próbált túljárni a kereső eszén. A kérdést többször, többféle módon feltette – remélem, végül megtalálta a választ.Ha mégsem, most elárulom. És bízom benne,…
09
02/2009
Ez egy olyan sütemény, amit a mélyedésekért kell enni. Az olvadt-sült vajjal telt mélyedésekért, amit egy-egy kevés tészta köt össze.A receptre itt találtam rá. Annyira finom, hogy nem is kell hozzá tenni semmit. Reggelire vagy vacsorára egy bögre tej mellé, amúgy meg egész…