02
02/2009
0

Vendégek a Paszulyon: Nagyon Színes, Nagyon Édes, Nagyon Habos





Tavaly nyáron majdnem mi is elmentünk Törökországba, aztán lebeszéltük magunkat, ez most, télvíz idején viccesen hangzik, de igen, a meleg miatt. Az Eichinger-Fekete alkotta páros viszont ott volt, szerintük nagyon rossz döntést hoztunk, amikor nem tartottunk velük.

Itthon hosszasan lelkendeztek az útról, és kedvcsinálóként lefotóztak néhány süteményt. Ami végül csak mostanában került hozzánk, de úgy gondolom, semmiről nem csúsztunk le, a törökökben az édességek frontján mindig lehet számítani.

Íme tehát a Paszuly legújabb vendégei:

"A képek Sinopban készültek, a Fekete-tenger partján - és nagyon exkluzívak! Külföldi turista 2 éve járt arra utoljára, de az Eichinger-Fekete Hírügynökség most elhozta a Titkot! Igenis léteznek az egyébként csak rajzfilmekben látható cukrászdák! A Nagyon Színes, Nagyon Édes, Nagyon Habos sütemények nem kitalációk! Íme!

És azt is elárulom, hogy a sütik Még Színesebb és Még Formásabb gyümölcsöket rejtenek! Nyami!



A tavalyi év slágere pedig a Béka és Katica volt: mindenféle méretben mosolyogtak az összes cukrászdában. Volt belőlük az egy személyes Katica-to-go-tól kezdve a teljes gyerek zsúrt kielégítő méretig.

És persze becsülettel, hősiesen teljesítettük a kötelességünket: mindet végig kóstoltuk! Majd vettünk még két jegyet hazafelé a repülőre, hogy a duplára nőtt testünkkel is elférjünk a gépen... :-)"

Korábbi vendégek:
A szellemi köménymag
Kagylószezon Büsszelben

Címkék: vendégek

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr415593827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása