03
06/2008
4

A pasztrama és a jereváni piac

PT az elmúlt egy hónapban elég sokat utazgatott, és többek között gasztro-élményeket is gyűjtögetett szorgalmasan, amit aztán meg is osztott velem. Mivel a legutolsó és legizgalmasabb Örményország, azaz Jereván volt, hát javarészt erről szólt a beszámoló. Fotókat is…

03
06/2008
3

Borágós zöldmártás és gőzölt hal

// A bambuszgőzölőt évekkel ezelőtt kinéztem magamnak, egyrészt mert nagyon csinos darab, másrészt vonzódom mindenhez, ami egészséges, természetes, de legalábbis kevésbé feldolgozott.. Erről pedig olyanokat olvastam, hogy a nedves, mindent átható gőzben főtt ételek magasabb…

02
06/2008
0

Borágó, azaz uborkaszagú fű – salátába, süteménybe, limonádéba!

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Karcsival újabban nem csak kertészkedünk, főzünk is. Egyik délelőtt átküldött egy linket, majd este hozta a hozzávalók egy részét. Többek között borágót.Elég bután nézhettem, amikor megmutatta a zöld,…

02
06/2008
3

Sült spárga

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Hamarosan lejár a spárga-szezon, és még nem készítettem. Pedig a gasztroblogokat figyelve nem egy receptről gondoltam, hogy ki kellene próbálni.A szombati piacozáskor vásárolnom kellett tehát spárgát is, bár…

süti beállítások módosítása