03
06/2008
PT az elmúlt egy hónapban elég sokat utazgatott, és többek között gasztro-élményeket is gyűjtögetett szorgalmasan, amit aztán meg is osztott velem. Mivel a legutolsó és legizgalmasabb Örményország, azaz Jereván volt, hát javarészt erről szólt a beszámoló. Fotókat is…
03
06/2008
//
A bambuszgőzölőt évekkel ezelőtt kinéztem magamnak, egyrészt mert nagyon csinos darab, másrészt vonzódom mindenhez, ami egészséges, természetes, de legalábbis kevésbé feldolgozott.. Erről pedig olyanokat olvastam, hogy a nedves, mindent átható gőzben főtt ételek magasabb…
02
06/2008
//
// ]]>
// _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker();
// ]]>
Karcsival újabban nem csak kertészkedünk, főzünk is. Egyik délelőtt átküldött egy linket, majd este hozta a hozzávalók egy részét. Többek között borágót.Elég bután nézhettem, amikor megmutatta a zöld,…
02
06/2008
//
// ]]>
// _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker();
// ]]>
Hamarosan lejár a spárga-szezon, és még nem készítettem. Pedig a gasztroblogokat figyelve nem egy receptről gondoltam, hogy ki kellene próbálni.A szombati piacozáskor vásárolnom kellett tehát spárgát is, bár…