18
05/2008
0

Hátszín vörösboros, chilis barackmártásban

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Tavaly elég sokféle ízesítésű lekvárt főztem be, akkor készült a bazsalikomos, chilis sárgabarack lekvár is. Már akkor láttam lelki szemeim előtt valamilyen sült mellé tálalva. Mostanáig nem került sor rá,…

16
05/2008
0

Fűszeres húsgombóc karfiolágyon

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Hosszasan gondolkodtam, mi lehetne a neve, kitaláltam, majd Fűszeres lelőtte:)A paprikás karfiol régi kedvencem, de azok közé az ételek közé tartozik, amelyek vonzzák a kérdést: finom, finom, de hol van belőle a…

15
05/2008
0

Májjal töltött padlizsán

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Lassan tíz éve, részt vettem egy újság születésénél. A társaság fiatal volt, tele lendülettel, fárasztó, de izgalmas időszak volt mindannyiunk számára. Ekkor ismertem meg Kiskasza László vegyészmérnököt,…

süti beállítások módosítása