19
04/2008
Bizonyára minden családban van egy gyümölcsös piskóta, amit percek alatt el lehet készíteni, tulajdonképpen bármilyen gyümölccsel. Amienk M.I.-től származik, nagyon régen ettünk náluk először, és azonnal elkértük a receptet. Amikor otthon elővettük Édesanyával, a receptet…
16
04/2008
Ezt a kencét kizárólag tavasszal szoktam készíteni, ugyanis a zöld fokhagyma ízének frissességét nem tudja kiváltani a már érett gerezdé. A Lehel piacon ilyenkor állítólag lehet kapni, én oda szinte egyáltalán nem járok. A Hunyadi téren viszont megbeszéltem egy árussal, hogy…
14
04/2008
Múlt héten nem ettünk, mást "főztünk" ki, izgalmas munka volt! Ezt a bárányt húsvétkor sütöttem, idén nem először, és szerintem nem is utoljára.Gyerekkoromban, emlékeim szerint, évente egyszer ettünk bárányt, húsvétkor. Nagyapám sütötte az udvaron, külön vágódeszkán…
·
1 trackback