05
12/2011
0

Havas Dóra: Lila füge szakácskönyv


Nagyon csajos, nagyon lila hangzott el a könyvbemutatón, mire egyik igen kedves fiú barátom azonnal tiltakozni kezdett: ő is szereti, szerinte nem csajos.

Pedig az. Pont az a jó benne, hogy ezt felvállalta. Dehát egy nő írta, milyen is legyen?! Szerencsére a nőket szeretik a férfiak, így azokat a dolgokat is kedvelhetik, amik nők kezéből kerülnek ki. Legyen az például akár egy recepteskönyv:)


Lila füge saját életébe enged betekintést, megmutatja, hogyan élnek ők, mit, mikor és kikkel esznek. Ha úgy tetszik, életrajzi (szakács)könyv ez, amelyikből kiderül, hogy egy roppant kedves háziasszony mit tesz az asztalra különböző alkalmakkor. Csupa olyan alkalom ez, amikorra vagy azért nincs ötletünk, mert már belefáradtunk, hogy minden nap reggelit és ebédet kell tenni az asztalra, vagy azért, mert nem minden nap kell piknikre főznünk, vagy váratlan vendégsereget ellátnunk. Sok-sok ötlet, ami jól jöhet, ha éppen elképzelésünk sincs arról, hogy mit főzzünk, vagy ha megszokott dolgokat szeretnénk picit másképp elkészíteni. Izgalmas, színes, változatos receptek, finom falatok, amelyek fontos pillanatokat tehetnek emlékezetessé, vagy hétköznapi pillanatokat fontossá.


Sok fotó színes ételekről, nevető emberekről, amiket/akiket adott esetben csak úgy, minden cél nélkül is jól esik nézegetni. A világ egyik legkedvesebb szakácskönyve, nézzetek csak bele, akárki meglássa!


Fotók: boook.hu

Mától kisorsolok néhány karácsonyi ajándékot, elsőként Ernyey Béláék szakácskönyvét. Lájkoljátok a bejegyzést a fészbukon!

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr95593598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása