11/20110
Kókuszos csirke
Fotó: Krumpli Béla
A kókuszkrémet már fel kellett használni, csirkemell éppen volt otthon, a koriandert pedig az ilyen típusú ételek szeretik.
Hát így született ez a - szerintem gyönyörű - fogás. A koriandert Mádon szedtem, a csilit egy igazi csilitől kaptam.
Hozzávalók:
40 dkg kókuszkrém
1 tk őrölt gyömbér
1/2 chili
2 ek halszósz
2 csirkemell szeletekre vágva
1 csokor korianderzöld
A kókuszkrémet és a halszószt felfőztem egy edényben, beletettem a gyömbért és a vékony csíkokra vágott chilit, majd a csirkemellet, és lassú tűzön puhára főztem. Megszórtam apróra vágott korianderzölddel, és főtt rizzsel tálaltam.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.