29
05/2011
0

Filézzetek lazacot!



A METRO Vevőakadémia meghirdeti az Első Országos Nyílt Lazacbontó Bajnokságot, amely a Budai Gourmet gasztronómiai rendezvényen kerül megrendezésre, 2011. június 4-én.

A verseny döntőjébe a selejtezők első öt-öt helyezettje kerül be. A nyertes a Marine Harvest jóvoltából egy 4 napos Norvég utat nyer és megtekintheti Európa egyik legnagyobb lazac farmját.

ELŐDÖNTŐ: Az elődöntők helyszíne és időpontja: Budai Gourmet gasztronómiai rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4. 15:30-17:00. A két elődöntő egymást követi majd.

DÖNTŐ: A döntő helyszíne és időpontja: Budai Gourmet rendezvény, Millenáris Park, Budapest - 2011. június 4., 18:30-19:30



VERSENYKIÍRÁS:
A versenyzőknek az Országos Nyílt Lazacbontó verseny hivatalos szabályai szerint kell a lehető legszebb és legpontosabb lazac filéket szelnie egy hagyományos lazacból, a lehető legrövidebb idő alatt. Az elődöntő és a döntő alapanyagait a Metro Vevőakadémia és a Marine Harvest cég biztosítja.

A jelentkezéseket kizárólag a Metro Vevőakadémia e-mail címére lehet elküldeni vevoakademia@metro.co.hu 2011.május 30-a, éjfélig.

A pályázathoz néhány soros bemutatkozást és rövid indoklást kell csatolni a versenyen való indulás motivációjáról.

A felkészüléshez szükséges alapanyagok a METRO áruházakban szerezhetők be.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Nem csak az nyer, aki a fődíjként felajánlott 4 napos norvégiai utat nyeri!

A lazacbontó versenyen résztvevő minden versenyző, nagy értékű ajándékot kap a Metro Vevőakadémiától és a verseny fő támogatójától, a Marine Harvest cégtől. A versenyzők alanyi jogon kapnak a versenyen felfilézett 4,5 kg - 5 kg súlyú lazaccal megegyező mennyiségű lazachúst, tehát aki a döntőbe kerül máris gazdagabb 2 nagykereskedelmi minőségű lazac filézett húsával, de aki az előselejtezőben elvérzik annak sem kell búslakodni hiszen ebben az esetben 1 db atlantik lazac filézett halhúsát teheti a hűtőjébe és még számos egyéb ajándék is gazdára vár!

Segítség a filézéshez: az első és egyetlen hazai halgasztronómiai blog, az Oceancowboy-on bővebben olvashattok a lazacokról, méretről, súlyról, alkalmazható konyhatechnológiáról, és a filézéshez segítséget kaphattok, ha elolvassátok a fázisfotókkal illusztrált filézési útmutatót!

Nem csak séfek, szakácsok, vagy halkereskedők jelentkezését várják a bajnokságra, de nem árt, ha láttál már, filéztél már életedben! Jelentkezni csak a megadott e-mail címen lehet, ahová pár soros bemutatkozó (motivációs) levelet kell írni.

Filézőkéseket elő, mindent bele!

(x)

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr735593654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása