22
05/2011
2

Hétfői tervek vasárnap

Fotó: Krumpli Béla

Itt a sok zöldség, gyümölcs, amelyekből folyamatosan főzni/sütni kell, ezen kívül a rengeteg terv, ötlet a fejemben, ráadásul folyamatosan újakat kapok innen-onnan. Hogy ne vesszenek el végleg - mint ahogy ez már sokszor megtörtént, csatlakozom a hétfői tervekhez, és abban reménykedem, így jobban tudom tartani magam mindahhoz, ami vasárnap délelőtt még nagyon egyszerűnek és megvalósíthatónak tűnik, aztán a hét folyamán egyre csak tolódik. Szóval nálam vasárnapi tervek lesznek, majd kiderül, működik-e egyáltalán ebben a formában. Természetesen a gasztro-terveimről beszélek.

A következő egy hónapnak elsősorban a tanulásról kell szólnia, szóval nem múlhat el nap anélkül, hogy tanulnék valamennyit, ez holnaptól, azaz hétfőtől érvényes. Állandó terv továbbá, hogy felhasználjam a szombaton vásárolt alapanyagokat, ezekből főzzek a következő héten. Aztán meg kell írnom a csomó spárgás bejegyzést, amikhez már fotó is van, meg minden, csak a szöveg hiányzik, + a bodzakrém is arra vár, hogy megírjam. A böszörményi mángoldokhoz nézegettem recepteket, és felfedeztem egy nagyon izgalmas lepényt. Muszáj kipróbálnom a következő héten. A Michael ötlete is annyira zseniális, hogy el kell kezdenem a kísérleteket. Azért is jó külföldiekkel beszélgetni, mert meglátnak olyan dolgokat is, ami nekünk ugyan kiveri a szemünket, mégsem vesszük észre:)

Van egy tervem, amit már néhány hete kigondoltam, csak el kellene indítani a blogon, hátha arra is sort kerítek. Meg kell írnom a válaszleveleket a nagy közös tervre, és véglegesíteni kell a sütemények listáját Orsinak.

Hajrá - mondok magamnak:)

Mások hétfői terveit vadjutkánál olvashatjátok, holnap. Majd linkelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr625593658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márta 2011.05.22. 20:41:23

Szeretnék egy hetet csak úgy tervezetlenül, amikor nem zizeg a fejemben semmi nagyon fontos, amikor nem kell hadakozni az idővel és teherbírásommal.
Örökös restanciában vagyok, lazítanom kellene, de annyi mindent meg kell oldanom, és annyi minden jön váratlanul...

Mindennapi Manna 2011.05.22. 22:14:33

:) hát persze, hogy nem lenne rossz egy olyan hét sem. De ezekben a tervekben nincs semmi kényszer, nem érzem rosszul magam, ha valami elmarad. Még az sem biztos, hogy minden vasárnap kedvem lesz tervezgetni:) De most tetszett az ötlet.
süti beállítások módosítása