13
10/2008
2

GBT: mégiscsak kicsi a világ




Elárulom a szupertitkos helyet, én ugyanis örülök, hogy lehet találni olyanokat, akik mindenféle ellenszolgáltatás nélkül befogadnak például egy GBT-t. A Sirályban voltunk, ahol még egy zártkörű rendezvény táblát is kaptunk, hogy senki ne zavarja meg a felhőtlen csevegést és a nagy kajálást. Köszönjük!

Akik ott voltak: Millie, Sajtkukac – O, Ízbolygó, Vendég, Sajtkukac – N, Kicsi Vú, Doctor Pepper, Zsu, Grenadine, Zsuzsa, Zsófi, Mamma, és jómagam. A harapnivalókat az est háziasszonya már összefoglalta.

Az evés-ivás közepette többek között kiderült, hiába gondolja azt egy blogger, hogy egy gyerekkori fotón nyugodtan megmutathatja magát, arról úgysem ismer rá senki. Egyik Sajtkukacnak, N-nek pedig Rozvita már akkor is gyanús volt, amikor a receptjeiről írtam, most viszont beazonosítottuk: valóban kisfia egyik kedvenc óvodatársáról van szó.



Szó esett még arról, hogy a gasztroblogger hogyan viszonyul a saját főztjéhez. Milyen az, ha valamit először sütünk-főzünk, és az nem pont úgy sikerül, ahogy elképzeltünk, viszont villogni kell vele, mert vendégségbe szántuk. Nagy kérdés továbbra is, hogy gránátalmaszirup miért annyira savanyú, amikor a gránátalma frissen csavart leve korántsem az. (Jó, lehet, hogy az emlékeim megszépítették, amiatt gondolok rá úgy, mint egy nagyon édes nedűre, de az biztos, hogy édesebb volt, mint a szirup.)

Beszélgettünk még munkáról, hozzánk közel álló férfiakról, gyerekekről. Más gasztrobloggerekről, konyhai szokásainkról, a nyári piknikről és a téli nátháról. Jó mulatság volt, köszönet a szervezésért.

A fotók korántsem mutatják be a teljes választékot. Itthon derült ki ugyanis, hogy sajnos néhány kép igencsak életlenre sikeredett…



(Este operába mentünk, a Fidelio-t néztük meg. Ha nem hangzana nagyon szigorúan, azt mondanám, kötelező. Így csak annyit jegyzek meg csendesen: fontos előadás született az Operaházban, érdemes megnézni. A képet a honlapról kölcsönöztem.)

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr905593884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ottis 2008.10.13. 19:46:00

Jó lehetett az este, kár hogy én ilyen messze vagyok tőletek :-(

sajtkukac 2008.10.14. 14:06:00

Nagyon jók lettek a képek, így összevágva!!
Tegnap találkoztam is a tesóddal, aztmondta, lassan már többet látlak, mint ők :-)
Niki
süti beállítások módosítása