04
10/2008
2

Emma nyara




Bizony, Emmáról legalább két hónapja nem hallottunk semmit. Nagy örömömre azonban küldött néhány fotót magáról, ezek alapján rekonstruálható a nyara. És azonnal érthető, miért tűnt el ilyen hosszú időre.

A képek alapján Emma is útnak indult. Tulajdonképpen bejárta a fél világot. Először Európában nézett körül, majd Szicílián keresztül elhagyta az öreg kontinenst, és kicsit bóklászott Afrikában is. Még szerencse, hogy nem esett különösebb baja!

Közben külföldi barátokra is szert tett, ez engem különösen boldoggá tesz. Ez ugyanis legalább két dolgot jelent. Egyrészt kiderül, hogy Emma roppant barátkozós csiga, külföldön is feltalálja magát, és szívesen ismerkedik. Másrészt nyilvánvalóvá válik, hogy Emma egy tanult csiga, hiszen beszél nyelveket. Különben hogyan boldogult volna dalmáciai barátaival?



Emma barátainak üdvözletét Gabesz hozta haza, köszönjük szépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr535593887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"saját levében" 2008.10.04. 15:05:00

Rendesek vagytok, hogy még mindig nem ettétek meg!

Mindennapi Manna 2008.10.04. 18:48:00

Emma szent, és sérthetetlen:)
süti beállítások módosítása