20
07/2008
5

GBP: GasztroBloggerPiknik




Amikor Krmpl-t emlékeztettem, hogy ezen a szombaton lesz a GBP (merthogy szerintem a GasztroBloggerPiknik is létjogosultságot nyert ezennel), felcsillant a szeme, és megkérdezte, akkor minden gasztrobloggernél ugyanaz a bejegyzés szerepel majd?!

Hát ha szóról-szóra nem is egyforma, de tartalmában mindenképpen, és a fotók is meglehetősen hasonlóak lesznek:)

Gourmandula meghívására gyűltünk össze a Millenárison, ami tényleg ideális piknik-helyszín. Tegnap délután megelevenítettük a júliusi Majálist, amint azt az egyik biztonsági őr meg is jegyezte. Annyira feltűnően vonultunk ugyanis hatalmas pakkjainkkal, hogy utánunk jött megnézni, mire készülünk. Amikor meglátta a terülj-terülj pokrócot, annyit mondott:

- Hát ez nagyon szép, olyan, mint Szinyei képe!

A felsorakoztatott ételek közül nem is tudok kiemelni semmit, hiszen minden nagyon finom volt. Nem mindent tudtam megkóstolni, de mindenkinek legalább egy művéből ettem. Ennyi kajára ugyanis akkor sem lehet felkészülni, ha az ember egész nap nem eszik semmit. Jó, mégis. Gourmandula megmutatta, mit tanult a főzőiskolában: gyönyörű, nagyon finom szusik kerültek elő a kosarából.

Számomra a délután egyik nagy meglepetése Beatbull volt, aki bármennyire szép lett volna, nem a mi kedvünkért ugrott haza Németországból, de pont itthon volt, és el tudott jönni. És aki annyira, de annyira fiatal, hogy az már szemtelenség. Azaz a blogja alapján kicsit idősebbnek gondoltam:) Beatbull különben hős volt. Kicsit később érkezett, akkor mi már régen nem tudtunk enni egy falatot sem, az ő tányérját viszont alaposan megpakoltuk. Az utolsó falatig elfogyasztott mindent, sőt, az édességeket is végigkóstolta.

Az is tetszett, hogy több olyan étel-ital is volt, amit más, jelenenemlévő bloggerek ihlettek. Például a Sajtkukacék bagettje, ami Pákosztos Macska receptje alapján készült, meg a Zsuzsa mentaszörpje, ami ViMiZo blogján olvasható.

A GBP felhozatalán meglátszott az aktuális VKF-forduló, több saláta is feltűnt a kínálatban:)

És akkor álljanak itt mindazok, akiknek a blogját mindenképpen érdemes figyelni a következő napokban: Gourmandula, Nana, Anna, Mézesmadzag, Cukroskata, Sajtkukacék, Dolce Vita, Ízbolygó, Ági – és nagyon-nagyon remélem, nem maradt ki senki!!!

Köszönöm mindenkinek.

Ja, meg egy rejtvény: hány különbség látható a két kép között, túl azon, hogy Vegasztrománia időközben más pózt vett fel?

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr865593930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ottis 2008.07.20. 18:15:00

Hát ez jó party lehetett, szívesen résztvennék egyszer én is :-)Talán majd egyszer összejön...
Egyébként annyira érdekes dolog, az hogyan személyesítjük meg magunknak a különböző gasztrobloger-társunk alakját a blogjaik alapján.

Gourmandula 2008.07.21. 00:06:00

jajjdejóvolt, éhséget azóta sem érzek. :D

Millie 2008.07.21. 09:00:00

Nagyon szerettem volna veletek tartani, de a sors másképp akarta :-S
Majd legközelebb!!!
Millie

nana 2008.07.21. 09:45:00

ez annyira, de annyira jó volt!! :D

Beatbull 2008.07.21. 14:04:00

nagyon örülök, hogy sikerült eljutnom, s ennyi mindenkit végre személyesen is megismernem :) este kicsit szédelegtem is, pöppet túl sokat ettem ;)
ja, s a kapros sütit azért nyugodtan ki lehetne emelni!
süti beállítások módosítása