10
07/2008
0

Rozvita receptjei: nudli és kakaóscsiga




Az öt és fél éves unokahúgom ismét Kolozsvárra készült, ahol az elmúlt egy évben különösen sokat kalandozott már. Nagyszüleit mindenfélére rávette, ki nem fogyott az ötletekből, mindig remekül érezte magát.

Az élet azonban nem csak kacagásból-nevetésből áll, néha komoly dolgokra is sor került. Például Édesanyával ebédet főztek. Rozvita egyik kedvence a nudli lett. Nem csak azért, mert a nudli finom, hanem, mert a krumplis tésztából mindenfélét - elefántot, kígyót, krokodilt - lehet formázni, és az nagyon jó móka. De készült „ugró” nudli is, néhány nagyobbat ugró darabot anyukám nem olyan régen talált meg a virágcserépben.



Rozvita múlt pénteken, indulás előtt már annyira izgatott volt, hogy lerajzolta azt, amiről semmi esetre sem szabad megfeledkezniük Kolozsváron.

Az egyik rajzon a nudli receptje volt. A másikon a kakaóscsigáé:)

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr785593936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása