02
07/2008
0

Emma jelentkezik!




Emma bizony régen hallatott magáról, de a képet elnézve, azt hiszem megérte várni majdnem egy hónapot. Egészen meglepődtem, amikor megláttam, mennyire jól helyezkedett, mennyire tudja, hogy mi áll neki jól.

Hiszen ez a kék háttér remekül kiemeli Emma csinosságát, házának gyönyörű erezetét. Ebből a képből több minden is kiderül Emmáról. Például, hogy szemmel láthatóan szereti a szép, régi helyeket, nem a monitorra mászott fel, hogy megnézze, hogyan néz ki a világhálón. Sőt, magából nem is mutat meg semmit, úgy gondolta, a házával elégedjen meg mindenki Lehet, picit szégyeli magát a múltkor történtek miatt.

A legutóbbi élvezkedéséről ugyanis mélyen hallgat, egyelőre nem tudni, hogy örülhetünk-e. Hoppá, kiderül, hogy Emma mégiscsak egy szemérmes csiga?!

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr175593942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása