18
05/2012
Az Essencia Főzőiskolában jártam, Bicsár Attila főzelékes kurzusán. Az Alabárdos étterem séfje a "főzzünk egyszerűen" jegyében néhány főzeléket meg salátát készített, no megy egy meglepetés-desszertet. Közben sok-sok ötletet, praktikát osztott meg velünk.Fűszeres…
16
05/2012
Fotó: Krumpli BélaVolt egy idő, amikor nálunk ez volt AZ egyik ünnepi sütemény. Praktikus, mert korábban el lehet készíteni, egy nap kell, míg összeérnek az ízek, de kettő sem árt neki. A lapok magukba szívják a nedvességet, megpuhulnak, a krém átadja magát. És olyan otthonos…
14
05/2012
Fotó: Krumpli BélaÉrdekes az ember emlékezete. Esküdni mertem volna, hogy gyerekkoromban minden évben hatalmas mennyiségű fenyőszirupot tettünk el. Éreztem az illatát, az elképesztő finom fenyőillatot. Ehhez képest anyukám azt mondja, egyszer készítettünk mindössze.Muszáj volt…