03/20090
VKF!XXIII - Mézes, pirított dió
Volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, ezt a fordulót kihagyom. Aztán megembereltem magam, és az egyből kettő lett. Igaz, a kettő együtt nem vett el az életemből 30 percnél többet.
A mézes dió mellé készült sós is, ezzel azonban BeckZsu megelőzött:) A sós és a mézes változat is remek ropogtatnivaló azokra az alkalmakra, amikor az ember megkíván valamit, de semmi kedve komolyabb műveletek elvégzésére. Amikor egy tojás feltörése is annak számítana. Persze csak abban az esetben, ha van otthon tisztított dió…
Hozzávalók:
dió
méz
A diót száraz serpenyőben megpirítom, és még forrón hozzákeverek egy kis mézet. Egy marék dióhoz egy evőkanálnyit.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.