03
03/2009
0

VKF!XXIII - Mézes, pirított dió




Volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, ezt a fordulót kihagyom. Aztán megembereltem magam, és az egyből kettő lett. Igaz, a kettő együtt nem vett el az életemből 30 percnél többet.

A mézes dió mellé készült sós is, ezzel azonban BeckZsu megelőzött:) A sós és a mézes változat is remek ropogtatnivaló azokra az alkalmakra, amikor az ember megkíván valamit, de semmi kedve komolyabb műveletek elvégzésére. Amikor egy tojás feltörése is annak számítana. Persze csak abban az esetben, ha van otthon tisztított dió…

Hozzávalók:

dió
méz

A diót száraz serpenyőben megpirítom, és még forrón hozzákeverek egy kis mézet. Egy marék dióhoz egy evőkanálnyit.

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr285593815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása