23
01/2016
0

Megcsináltuk: Budapest Cake Túra

berlet.jpg

Egyelőre nem végigettük, hanem megszerveztük. Mondjuk végig is ettük, csak akkor még nem túrázva, hanem hobbiból, hiszen Beával becsületesen ellátogattunk mindenhova, ennél is több helyre, vásároltunk, kóstoltunk elemezgettünk, okos arcokat vágtunk, döntöttünk, aztán kiderült hogy mégsem gondolja mindenki úgy, ismét mentünk, ismét kóstoltunk, ismét döntöttünk, de akkor meg már nyakunkon volt az év vége, a beiglik, és egyéb sütemények, a sok tennivaló, akkor azt döntöttük el, hogy halasztjuk januárra, és akkor végre tegnap elindult.

A bérletet köszönjük Zsuzsinak, meg Árpi bácsinak, aki talán a tudta nélkül lett modell, minden mást meg mindenkinek, mert jó dolog lelkes emberekkel megcsinálni valamit.

Menjetek túrázni, mert finom süteményt enni jó, márpedig ezen a túrán ízes, finom, Istenem, micsoda süteményeket lehet enni! A Dynamobakeben a belga csokis, a Chez Dodoban a gesztenyés macaron, az ÉdességLaborban a túróscsusza desszert, a Zazziban a mákos-fekete ribizlis desszert, Édesemnél a sütőtökös piskótatekercs narancs- és fügelekvárral, Édes Sárinál meg a csokis-málnás pite. Persze, ezt most mondom, mert távol vagyok mindtől, hiszen amikor az embernek ott, a helyszínen kell válogatni, elvész a sok finomság között. Nem lesz könnyű, nem irigyelek senkit, annál jobban örülök, hogy én már csomó mindent kóstoltam, így picit szűkebb körből kell legközelebb kiválasztanom az aktuális kedvencemet.

A túra arra is jó volt, hogy nagyon sok kedves üzenetet kaptunk, többen írtak arról, hogy hasonlóban gondolkodnak ők is, és örülnek, hogy mások, jelen esetben mi, meg is valósítottuk. Nincs veszve a világ, szervezzetek valami jót, és azonnal kiderül.

Amúgy mindössze annyit kell tenni, hogy a süteményeket kedvelőknek el kell látogatniuk az egyik cukrászdába a hat közül, és kérniük kell egy BCT bérletet. Ezek után mindenhol enniük kell egy süteményt, valamint pecsételtetniük kell. Ha megvan mind a hat, már mehetnek is vissza a kedvenc helyükre, ahol vendégül látják egy desszertre.

Aki bővebben is szeretne olvasni a túráról, itt megteheti:

hvg.hu, nosalty, travelo.hu, pannonhirnok.hu, welovebudapest.com, diningguide.hu, szeretlekmagyarország.hu, mindmegette.hu, magyarkonyhaonline.hu, nullahategy.hu



 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr988303846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása