11/20110
Csokoládés libaragut főzünk a szentendrei Skanzenben
Márton napot ünneplik most hétvégén a szentendrei Skanzeben, amin a Gourmet Stúdió csapata is részt vesz. Libás ételt készítünk, a nem hagyományos vonalat erősítjük. Sok-sok agyalás után, végül úgy döntöttünk, csokoládés libaragut készítünk Horásszal és WÁ-val. Számításaink szerint nagyjából egy órára lesz kész a ragunk, de végig lehet követni az egész főzési folyamatot. Mi ott leszünk 9-től, vágunk, aprítunk, keverünk, nevetünk, gyertek, nézzétek meg!
A Skanzenben ezen kívül is rengeteg érdekes programmal készülnek. Lesz gyertyamártás, kukoricafosztás kenőtoll, krumplipuska, zokniliba és festett tollpárna készítés, mézeskalács díszítés. A családok közösen is beszállhatnak különböző vetélkedőkbe, vagy egyszerűen egy-egy pohár bort szorongatva nézhetik a néptáncosok műsorát. Mindenképpen jó családi programnak ígérkezik.
Sok szeretettel várunk tehát mindenkit november 12-én, szombaton reggel 9 órától, az alábbi tájházban: Ásványrárói lakóház (Jelölés a térképen: X-13). Részletes program itt:
Online jegyrendelés
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.