30
03/2009
2

Szerves szuvenír vagy labdagaz?




Kezembe vettem, és el nem tudtam képzelni, mi az. Rá volt írva, hogy zsázsa, miközben a kis zacskóban egy süteményhez hasonló tárgy mutatkozott. (Bár az gyanús volt, hogy ha bármi közvetlenül ehetőt tartalmaz a zacskó, azt Beb nem ajánlja fel ilyen könnyedén.)

Majd kiderült, hogy földvirág, azaz növényi magokat tartalmazó környezetbarát ajándék. Ami nem mellesleg 2005-ben a Magyar Formatervezési Díjon nívódíjat kapott.
Aranyos ajándék. Parányi kertet varázsolhatunk a lakásba, azok is bátran próbálkozhatnak vele, akik amúgy azt gondolják, náluk minden virág elpusztul.

Gyerekeknek is praktikus, emlékszem, milyen izgalommal lestük a csíráztatott paszuly fejlődését. Hazai termék, környezetbarát. Különböző ötletekkel személyre is szabhatjuk. Kell ennél több?



Helyet gyakorlatilag nem foglal, a csomagoláson kis ismertető olvasható a növényről. Az különösen szimpatikus, hogy a körömvirágról azt is leírja, hogy ehető. És tippeket ad a konyhai felhasználásra:)

Bővebben itt és ittolvashatunk róla. Köszönöm a képeket is.

Címkék: hol volt...

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr975593800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeeka 2009.03.30. 14:37:00

és hol lehet ilyet szerezni lakossági kiszerelésben?

Mindennapi Manna 2009.03.30. 19:37:00

A blog be van linkelve, szerintem ha írsz egy levelet, mindent megtudsz.
süti beállítások módosítása