21
06/2008
0

Törpinvázió Budapesten




Múlt héten Gourmandula törp-rajongása kapcsán, Beatbull hívta fel a figyelmet a törpszülinapra. Ezután kedztem el figyelni a történéseket, és sikerült nem lemaradnom róla. Köszönöm!



Budapestet tegnap reggel lepték el a törpök. Az önkéntesek reggel korán tették ki a fehér hupikék törpikéket, gyerek olyankor nem nagyon volt az utcán. POntosabban kettőt láttam, egy nagyobb kisfiút, meg egy pici kislányt, aki viszont annyira megijedt a kameráktól, hogy inkább elszaladt, az anyukája sem bírta rávenni, hogy vegye fel a törpikét.


Véronique Culliford, a hupikék törpikék atyjának, Pierre Cullifordnak a lánya

Érdekes volt különben figyelni, hogy az emberek nem nagyon vették fel, csak miután szóltak, hogy szabad a gazda. A nők bátrabbak voltak, de ha a férfiak kezébe nyomták, ők is eltették.



Nekem van egy törpöm még egy napig, azután elajándékozom:)



A budapesti törpinvázióról ittlátható egy videó is.

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr275593953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása