05
06/2008
1

Pay it Forward




Fakanálnál jelentkeztem a játékra, annak én (is) mindig örülök a saját készítésű ajándékot kapok, vagy adok. A biztonság kedvéért rá is kérdeztem: ugye jól értem, hogy a kreatív, kézzel készített ajándék a lényeg. Fakanál megnyugtatott: az.

A fizetéssel viszont várnom kellett, mert eszembe jutott ez a kép, és apukámat meg kellett kérnem, hogy fotózza le. Sajnos nem írtuk rá, hányban készült, de az biztos, hogy általános iskolába jártam, alsóba. Anyukámat leptem meg vele születésnapjára. A legjobban a ház fala tetszett, vagyis az, hogy ott is szalad egy kislány. Nem tudom, miért, de most is fel tudom idézni azt a nagyon jó érzést.

A nyomokból ítélve egy-két darab leesett, a farkasnak volt lába, a madárnak teste, a nyuszinak meg füle. A fa törzsén pedig nem zseb van, hanem az odúlakó állatokra is gondoltam. Sőt, ahogy magamat ismerem, Piroskának is volt kendője, vagy haja, vagy mindkettő.

Még egy másik születésnapi ajándékra emlékszem (hoppá, már a harmadik is beugrott), ez pedig egy mesejelenet volt, süteményből összerakva. Valami szekér, ház rémlik, sajnos erről fotó nem készült. Azért maradt emlékezetes, mert a barna krémmel több dolgot is összekentem, mint amennyi indokolt volt. (A konyhában jutott a bútorra is, hiába próbáltam eltüntetni a nyomokat nem sikerült.) A kész művet eldugtam, mivel meglepetés volt, viszont így anyukám, amikor hazaért, nem értette, mit csinálhattam.
Aztán persze mindenki el volt ájulva attól, hogy milyen nagyon ügyes vagyok:)

Bárki jelentkezhet, akinek van blogja. Az első három hozzászólót kézzel készített ajándékkal lepem meg, ezt az elkövetkező 365 nap valamelyikén eljuttatom neki.

Cserébe előre kell fizetni, mégpedig úgy, hogy ezt a felhívást a jelentkezők is közzéteszik a saját blogjukban, vagyis ők maguk is megajándékoznak három embert.

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr885593971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rudi 2008.06.06. 15:21:00

még azt hozzá kell tenni a képhez, hogy annyira alaposan volt elkészitve, hogy kéménye is volt (sajnos az idő folyamán ez leesett)és a háznak az ajtaját ki lehet nyitni. Még most is szeretettel örizzük és nézegetjük.
süti beállítások módosítása