09
02/2018
0

Céklás marharagu

kicsicekla.jpg

Majdnem úgy született ez a marharagu, hogy összeszedtem, ami itthon volt, és összefőztem. Aztán eszembe jutott, hogy a fűszerekkel határozottabb irányt adok az ebédünknek, így lett indiai ihletésű ebédünk.

A fűszereken kívül nincs benne semmi speciális, különleges, hacsak a cékla elkészítési módját nem tekintjük annak.

Mivel idén télen az átlagnál több marhahúst ettünk, ráadásul többnyire valamilyen ragut, mindenfélét kitaláltam, hogy ne unjunk rá. Volt koreai, gyümölcsös, hagyományos, azaz nagyon sűrű marhagulyás. És lett ez a céklás, komolyan mondom, az egyik legfinomabb.

Receptért kattints a delejes derelyére!

A bejegyzés trackback címe:

https://egigeropaszuly.blog.hu/api/trackback/id/tr9513650330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.