21
05/2016
0

Zaeti: a nagyszerű pálinkás keksz

Fotó: Krumpli Béla A Giro d'Italia mai szakaszáról azt mondják, hogy brutális lesz. Alpago és Corvara között 210 kilométeren át tekernek, hat kategorizált kaptatóval, melyből négy 2000 méter felé emelkedik.  

20
05/2016
0

Miért nem veszek olyan élelmiszert, amelyben pálmaolaj van?

Forrás: wwf.hu Az már "normális", hogy az itthon található, legjobbnak kikiáltott vajas leveles tésztában sem vaj, hanem növényi olaj, többek között pálmaolaj van. Azon viszont magam is meglepődtem, hogy például az a lekvárzselésítő is tartalmazza, amelyről eddig azt gondoltam (mert így hallottam),…

19
05/2016
0

Falatnyi boldogság: citromos, lime-os korongok

Fotó: Krumpli Béla Úgy vagyok összerakva, hogy a részletek különösen izgatnak, ezt nem csak én figyeltem meg, benne van a horoszkópomba is. Annyira, hogy ha nem figyelek, el is tudok veszni bennük. Ez különösen előnytelen tud lenni, amikor mondjuk a tavaszi nagytakarítást az íróasztal "mindent…

17
05/2016
20

Illés bácsi cukrászdájával kapcsolatban

Fotó: alamy.com Namármost soha nem jártam Illés bácsi cukrászdájában, és mostanáig nem is hallottam róla. Nem tudom milyen a krémese, és ó fájdalom, a fagyiját se kóstoltam volna, ha járok arra, mert a meggyes éppen nem a kedvencem. De van pár megjegyzésem, amit muszáj kiírnom magamból.

16
05/2016
3

Bolyhos epertorta bodzával

Fotó: Leopold Erika Kedvenc unokaöcsém, akinek van két fia, így neki már szinte soha nem jut annyi desszert, sütemény amennyit meg tudna enni, kicsit irigykedve mondta a múltkor, hogy Krmpl-nak elég rossz lehet. Hozzászokott a sok finomsághoz, de mi van a kettő között? Azt az időszakot hogyan tudja…

süti beállítások módosítása