14
04/2016
0

Maracuja curd, avagy vajas passiógyümölcs krém

Becsszóra, nem egy régi citrom curd-ös képet vettem elő, hanem most fotóztam, és passiógyümölcsből készült.

13
04/2016
0

Piknik a Füvészkertben: édes-csípős-savanyú csicseriborsó saláta

Fotó: Krumpli Béla Voltunk tegnap a Füvészkertben piknikezni, mert most virágoznak a japán cseresznyefák. A Füvészkert vezetősége meg pár éve kitalálta, hogy ilyenkor sok embert meg lehet mozgatni, ha meghirdetnek mindenféle programot, és megengedik például azt is, hogy leüljenek a fűbe.

12
04/2016
0

Zöldfűszeres báránypástétom

Fotó: Krumpli Béla Bárány: sajt, drob, pástétom. Kinek melyik tetszik. Becsületes neve a drob, a legjobban a sajt írja körül, már amennyiben létező ételhez akarjuk hasonlítani. És most nem a tejtermékre gondolunk, hanem a disznósajtra. A pástétom pedig azért jó, hogy annak se vegyük el a kedvét,…

süti beállítások módosítása