28
07/2016
1

Ordás pirítós grillezett őszibarackkal

Készítettem magamnak egy szendvicset, majd két nap múlva kiderült, hogy hasonlókért van oda az egész világ:) Idén, 2016-ban egy bizonyos fajta szendvics az egyik legtrendibb étel világszerte.

27
07/2016
0

Gyomorkímélő recept: lazac és avokádó egy kis salátával

Valami igazán frissítő, egészséges, és a gyomor számára is kímélő ételre vágyna? Fontosnak tartja, hogy szervezete hozzájusson mindazokhoz a mikro-, és makrotápanyagokhoz, amelyekre mindenképpen szüksége van az egészség megőrzéséhez?

26
07/2016
0

Fiúk (és lányok) kedvence: terepmintás brownie

Mindenféle okok miatt annyira nyaralásmentes nyarat terveztünk májusban, hogy annak sem jön össze a nálunk nyaralás, aki viszont azt tervezte.

25
07/2016
0

Gyomorkímélő étrend az egészség szolgálatában

Az emésztési nehézségek, a különféle gyomorbetegségek az egész szervezet működésére és az általános közérzetre is rányomják bélyegüket. Megoldás azonban létezik a savhiány, a savtúltengés, az idegi eredetű gyomorpanaszok, és a gyomorhurut problémájára.

23
07/2016
2

Croziflette - francia rakott tészta

Roppant izgalmas volt a tegnapi nap a touron, érdemes megnézni a szakirodalom idevágó képriportját. Szóban legyen elég annyi, hogy 146 kilométerrel, egy első, egy második, egy kiemelt, és hegyi befutóként egy újabb első kategóriás heggyel kellett megbirkózniuk a versenyzőknek.