18
05/2012
2

Essencia főzőiskola, Bicsár Attila, málnás zöldborsófőzelék

Az Essencia Főzőiskolában jártam, Bicsár Attila főzelékes kurzusán. Az Alabárdos étterem séfje a "főzzünk egyszerűen" jegyében néhány főzeléket meg salátát készített, no megy egy meglepetés-desszertet. Közben sok-sok ötletet, praktikát osztott meg velünk.Fűszeres…

16
05/2012
8

A hagyomány nevében: Sárika

Fotó: Krumpli BélaVolt egy idő, amikor nálunk ez volt AZ egyik ünnepi sütemény. Praktikus, mert korábban el lehet készíteni, egy nap kell, míg összeérnek az ízek, de kettő sem árt neki. A lapok magukba szívják a nedvességet, megpuhulnak, a krém átadja magát. És olyan otthonos…

14
05/2012
0

Illatos fenyőszirup

Fotó: Krumpli BélaÉrdekes az ember emlékezete. Esküdni mertem volna, hogy gyerekkoromban minden évben hatalmas mennyiségű fenyőszirupot tettünk el. Éreztem az illatát, az elképesztő finom fenyőillatot. Ehhez képest anyukám azt mondja, egyszer készítettünk mindössze.Muszáj volt…

süti beállítások módosítása