12
10/2011
0

Furmint borecetes padlizsánkrém

Fotó: Krumpli BélaArról, hogy egy-egy ételen mennyit dob a finom borecet, akkor lehet a legkönnyebben eldönteni, ha olyan fogást ízesítünk vele, amit már ismerünk. A tányérról a padlizsánkrémet ismerték a legtöbben. Azért is választottam a padlizsánkrémet, mert ilyet a…

11
10/2011
2

Kacsarillette borecetes, tormás áfonyaszósszal

Fotó: Krumpli BélaA vendégeknek ez volt a másik kedvence Bodrogkeresztúron. A rilletteben nem volt semmi különös, úgy készült, ahogy ennek a húspástétomnak készülnie kell. Keveset ebből nem érdemes készíteni, és nagyon jó érzés előkapni, amikor az őszi és téli napokon…

10
10/2011
3

Mézes borecetben marinált szőlő. Miért éppen borecet?

Fotó: Krumpli BélaMiért éppen borecet, honnan az ismeretség? - tették fel nekem többen is a kérdést a Mindszent Havi Mulatságon, ahol a manufaktúra udvarán kínáltunk borecetes falatkákat.Tokaj környékén nyaraltunk, biciklivel jártuk be a környéket. Krmpl fedezte fel a…

süti beállítások módosítása