22
05/2011
2

Hétfői tervek vasárnap

Fotó: Krumpli BélaItt a sok zöldség, gyümölcs, amelyekből folyamatosan főzni/sütni kell, ezen kívül a rengeteg terv, ötlet a fejemben, ráadásul folyamatosan újakat kapok innen-onnan. Hogy ne vesszenek el végleg - mint ahogy ez már sokszor megtörtént, csatlakozom a hétfői…

19
05/2011
0

Blogkóstoló: bevállaltuk!

Néhányszor kerültem már olyan helyzetbe, hogy csak azért tudtam végigcsinálni, mert fogalmam nem volt, mi vár rám. Ott helyben nagyon nehéz volt, viszont életem legmeghatározóbb élményei lettek ezekből.Aztán vannak olyan dolgok, amelyek az emberi agy számára felfoghatatlanok.…

18
05/2011
2

Spárgaszerelem

Fotó: Krumpli BélaNahát, hogy megszerettem a spárgát, el sem hiszem! - jegyezte meg Krmpl, miközben a spárgás rizottó utolsó rizsszemeit szedegette össze a tányérjáról. Nagyjából három éve dolgozunk rajta:)Tudatos munka volt, kíváncsi voltam ugyanis, miért szeretik olyan sokan,…

17
05/2011
2

Spenótos, paradicsomos bárány

Fotó: Krumpli BélaA spenót és a bárány nagy barátok. Kelet-Európában minden országnak megvan a saját spenótos-bárányos étele, de a párosítás hagyományosnak számít Ázsiában is. Nyilván az arányok változnak, illetve a fűszerezés. Van, ahol kevesebb spenóttal készítik,…

16
05/2011
0

Illatos, színes, gyümölcsös ecetek Tokaji borecetből

Fotó: Krumpli BélaAz eceteket akkor fedeztem fel ismét, amikor néhány éve hirtelen felindulásból készítettem egy csomó gyümölcsös ecetet. Volt epres, málnás, barackos, fügés. Kísérletnek szántam, és magam is meglepődtem, hogy az ecet mennyire átvette a gyümölcsök illatát…

süti beállítások módosítása