11
02/2009
3

Pezsgős csirkehús-krém

Nem szeretem a bolti felvágottakat. Nem csak enni, hanem megvásárolni sem nagyon tudom. Annyi rettenetes történetet hallottam arról hogyan készülnek különféle porokból a hústól megkülönböztethetetlen szalámik, kolbászok, felvágottak, hogy rájuk nézek, és elmegy a kedvem a…

10
02/2009
4

Kapribogyós sült fokhagyma

Gyors, egyszerű, és nagggggyon finom. Állítólag jönnek még hidegek, kell valami, ami tartja a lelket az emberben. Nem csak a sütő melegéről beszélek, hanem az illatról is, ami a lakást elárasztja.Szerintem, ha vendégeket várunk, akkor is nyugodtan be lehet vállalni. Akár csak ezt…

09
02/2009
0

Megmondom, milyen növény a paszuly!

A napokban valaki kétségbeesve szerette volna megtudni, hogy milyen növény a paszuly. Jól elcsevegett a googleval, próbált túljárni a kereső eszén. A kérdést többször, többféle módon feltette – remélem, végül megtalálta a választ.Ha mégsem, most elárulom. És bízom benne,…

09
02/2009
5

Fiamminga

Ez egy olyan sütemény, amit a mélyedésekért kell enni. Az olvadt-sült vajjal telt mélyedésekért, amit egy-egy kevés tészta köt össze.A receptre itt találtam rá. Annyira finom, hogy nem is kell hozzá tenni semmit. Reggelire vagy vacsorára egy bögre tej mellé, amúgy meg egész…

süti beállítások módosítása