09
05/2008
0

Paszulyfőzelék füstölt kolbásszal

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Közvéleményt kutattam, és nem jutottam semmire. Ennek a paszulyfőzeléknek van egy román neve, amit nem tudunk lefordítani. Több helyen törtpaszulyként szerepel, de az nekem egészen mást jelent. Máshol raguként…

08
05/2008
0

Rakott tészta

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Gyorsan elkészül, amolyan igazi „bármit bele” második fogás, vacsora, szinte bármilyen tésztából készülhet. Ha marad belőle, mi másnap, hidegen is szeretjük. Maradékok felhasználására is remek fogás,…

08
05/2008
0

Karamellizált tücsök

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Szoktassuk magunkat a gondolathoz, hogy rovarokat eszünk majd a jövőben, akkora lesz az élelmiszerhiány. Itt Európában is. És ez nem holmi megalapozatlan jósolgatás, hanem cseh tudósok komoly munkáján alapuló…

07
05/2008
0

Kikelet a balkonládában

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> Kertészkedni Karcsival szoktunk kávéházakban, azaz elméletben. Nagy különbség köztünk, hogy míg Karcsinak igazi kertje van, mi már laktunk több-kevesebb ideig kertes házban.Krmpl még diákként is…

06
05/2008
2

Megérett a fügelikőr!

// // ]]> // _uacct = "UA-4178724-1";urchinTracker(); // ]]> A likőrök receptjével szoktam a legnagyobb derültséget kelteni, mert annyira finomak, hogy kóstolás után azonnal elkérik. Pedig nagyon egyszerű, anyukámék így készítik, mióta az eszemet tudom. Meggyből…

süti beállítások módosítása